3pl-register

Register över företag som utför tredjepartslogistik tjänster

Cross Nordic Logistics är ett automatlager för tredjepartslogistik i Sveriges bästa logistikläge. Vi tar hand om era inleveranser, lagring, lagerhantering och distribution till kund. Många företag anpassar sin produktion till hur deras logistik fungerar och kan inte växa i den takt de själva vill. Hos oss löser vi er logistik på ett sådant sätt att ni istället kan anpassa er efter era kunder och möjligheten att växa är stor hos oss.

Vårt automatlager skapar rätt förutsättningar för effektiva plock då våra system räknar ut hur och när en order ska plockas och packas. Mycket är automatiserat i vårt Pick, Pack and Ship-system men den sista manuella kontrollen är minst lika viktig för oss då vi inte vill förlora våran plats bland Sveriges toppskikt både i snabbhet och i kvalité.

Kika gärna in på vår sida för att få mer info och tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över eller vill ha hjälp med.

Hemsida

DreamLogistics är ett 3PL-bolag som är inriktat mot e-handel men med kunder i alla typer av branscher.
Vår unika kombination där IT, e-handel och logistik-kunskap samspelar är ett vinnande koncept för våra kunder. Ni är experter på er verksamhet, vi på logistik. Fraktavtal, emballage, personal och allt som behövs finns klart från dag ett. Detta i kombination med vår moderna logistikanläggning gör att vi kan leverera: rätt varor, till rätt kund på rätt dag. Att lägga ut sitt lager betyder inte att man inte har någon insyn. Det finns integrationer till de flesta affärssystem och e-handelsplattformar där all information hämtas och lämnas. Ni kan även enkelt logga in på vår partnerportal för att se orderstatus, lagersaldon, statistik och all annan nyttig information.

Vårt mål är att ni ska kunna lägga all fokus på er verksamhet. Vi sköter logistiken.

Hemsida

Erbjuder förvaring, lagertjänster och pålitlig tredjepartslogistik till attraktiva kostnader

Hemsida

Vi erbjuder effektiva logistiklösningar åt e-handlare. I nära samarbete säkerställer vi din logistikhantering så du kan koncentrera dig att utveckla din verksamhet. Vi kan ta hand om hela kedjan från inleverans, lagring, plock & pack, till utleverans. Vi kan hjälpa till med support och kommunikation med dina kunder. Ett partnerskap med oss gör dig flexibel och du kan enkelt växla mellan stora och små volymer. Du blir mer konkurrenskraftig ihop med punktliga leveranser och vi förvandlar dina fasta kostnader till rörliga efter volym och säsong. Dessutom ger vi möjlighet till sänkta personal-, lokal-, distributions och materialkostnader.

Hemsida

  • E-handelslogistik
  • 3 lagerplatser
  • Enkel prissättning

Hemsida

Vi är en transportörsoberoende logistikleverantör som hjälper dig med din lagerverksamhet i Sveriges bästa logistiklägen.
Väst (Göteborg, Borås), Central (Jönköping, Nässjö), Syd (Malmö, Helsingborg), Norr (Stockholm, Eskilstuna, Örebro)
Vi skapar logistiklösningar för bl.a. e-handel, partihandel och tillverkande industri.

Tjänster: 3PL, Drift av lager, Logistikfastigheter, Distribution, Konsulttjänster, Bemanning, Tull

Vi vill att våra kunder ska ha en konkurrenskraftig och flexibel logistiklösning anpassad efter sina individuella behov. Tillsammans med dig som kund så skapar vi en lagerlösning som passar just ditt företag. Med kraften av koncernens fastighetsbolag kan vi även bygga nya logistikfastigheter.

Om du söker en engagerad, personlig och långsiktig partner inom lager och logistik med fokus på lokal närvaro så kontakta oss!!

Hemsida

Genom att lägga ut logistik kan kunden helt fokusera på den säljande verksamheten. Vi kan sköta hela värdekedjan inom distribution. Från inköp och mottagning av gods till hantering av kundorder med utleverans direkt till slutkund. Vi kan även tillhandahålla montering- och förpackningsuppdrag. Med våra tjänster kan vi i många fall både öka kvalitén och sänka kostnaderna för kunden samtidigt som vi säkrar ledtiderna. Våra kunder kan därefter fokusera 100% på sina kunder och att ge den bästa kundupplevelsen

HemsidaSyns du inte finns du inte!!

Bli sedd, få mer kunder....